Showroom

Showroomul Piscine Supraterane

 

Compania va pune la dispozitie prin intermediul showroom-ului, produse de calitate superioara, apartinand unor producatori de renume in domeniul piscinelor supraterane. Paleta larga de produse cuprinde: pisicine si accesorii in solutie completa „la cheie” dar si in variante partiale, pe componente, pentru reamenajarea piscinelor existente, service si intretinere.

In cadrul showroom-ului accentul s-a pus pe accesoriile pentru piscine (filtre, pompe, tablouri electrice, accesorii externe), deoarece varianta de piscina completa este mai dificil de implementat. Specialistii CALOR va stau la dispozitie pentru a va oferi informatii utile si a va ajuta in alegerea echipamentelor potrivite pentru dumneavoastra.

O simpla vizita la showroom-ul nostru va poate asigura de calitatea produselor pe care le comercializam iar diversitatea acestora va va convinge cu siguranta ca sarcina de a alege o piscina potrivita poate fi usor dusa la indeplinire cu ajutorul tehnicienilor cu experienta ai companiei.

In showroom aveti posibilitatea de a vedea montate si alte instalatii demonstrative, si totul pentru a usura alegerea in cazul clientilor care nu au cunostintele tehnice necesare. Pentru o alegere corecta in materie de piscine supraterane, suntem partenerii dumneavoastra in efortul de a va imbuntati nivelul de trai.    

 

Piscine Supraterane - Prezentare Showroom

 

 

 

Piscine Supraterane - Birouri Showroom Piscine Supraterane - Secretariat Piscine Supraterane - Depozit

 

 

 

Piscine Supraterane - Showroom

Telefon: 021.411.44.44

Nu esti inregistrat ? Fa-ti un cont nou !

LOGIN

Salut

© www.piscine-supraterane.ro 2018 | ANPC


Piscine suprateranePiscine supraterane