Despre noi

Despre Piscine Supraterante

Compania Calor a fost infiintata in anul 1991ca societate comerciala cu raspundere limitata, al carei capital este integral romanesc. In domeniul instalatiilor, este una dintre cele mai cunoscute firme cu produse destinate in totalitate constructiilor civile si industriale, de inalta calitate. Calor este importator si distribuitor al unei serii complete de echipamente, accesorii si piese de schimb pentru piscine supraterane.Compania a fost certificata ISO 9001 si ISCIR datorita produselor si a serviciilor de calitate pe care le ofera. Statutul de lider de piata i-a fost asigurat de gama mare si diversificata de marfuri comercializate si de raportul optim calitate/pret, bucurandu-se de un numar constant de clienti fideli. Pentru ca isi doreste sa devina „market-leader” in domeniul piscinelor supraterane si nu numai, Calor asigura articole de calitate clientilor, care beneficiaza de:

  • O gama larga de piscine complete si accesorii dedicate acestora: filtre din poliester laminat, pompe, echipamente pentru tratamentul apei (dozator de clor, diclor granular), accesorii de curatire (furtun aspirator, perie aspirator) si accesorii externe (scara otel/inox, trambulina, cada dus din poliester cu scurgere)
  • Reactualizarea constanta a stocurilor, cu scopul de a asigura permanent echipamentele necesare in functionarea piscinelor supraterane
  • Regasirea intr-o baza de date a clientilor curenti, care le permite sa fie mereu la curent cu ultimele produse adaugate in oferta Calor
  • Consultanta de specialitate oferita de tehnicieni competenti, cu experienta in domeniul piscinelor
  • Garantie de minim 1 an pentru orice produs achizitionat din gama oferita de companie
  • Service autorizat pentru orice tip de piscina sau accesoriu al acesteia, apartinand produselor promovate de Calor
  • Livrare prompta
  • Si nu in ultimul rand, preturi avantajoase pentru produse cu randament ridicat

 

Principalul avantaj pe care il ofera Calor clientilor sai este achizitionarea unei game variate de echipamente dintr-un singur loc, scutindu-va astfel de efortul de a consulta mai multe magazine in cautare de produse diferite destinate piscinelor. O data ce ati achizitionat un produs marca Calor, alaturi de serviciile de achizitie, beneficiati si de asistenta tehnica de specialitate si service. Echipa tehnica Calor va pune in functiune orice echipament si daca clientul solicita, aceasta poate efectua si servicii de intretinere si de verificare tehnica ulterioare, ce presupun, in perioada de garantie si post-garantie, schimbari de piese si diferite reparatii.Chiar daca societatea Calor se bazeaza in principal pe magazinul online aferent, pentru orice informatii sau nelamuriri legate de piscine supraterane, veti beneficia la sediul acesteia de consultanta avizata.Calor S.R.L. poate deveni aliatul dumneavoastra si un partener de nadejde, portofoliul de clienti fideli si de lucrari executate in atatia ani de experienta fiind dovada calitatii si a sprijinului pe care compania le ofera.   

Piscine Supraterane - Sediu Calor

Piscine Supraterane - Birouri Calor

 
Piscine Supraterane - Birouri Calor

 

Piscine Supraterane - Birouri Calor

Telefon: 021.411.44.44

Nu esti inregistrat ? Fa-ti un cont nou !

LOGIN

Salut

© www.piscine-supraterane.ro 2018 | ANPC


Piscine suprateranePiscine supraterane