Filtre de piscine supraterane

Preturi si oferte Filtre de piscine supraterane. Sfaturi de specialitate si comenzi online pentru Filtre de piscine supraterane . Viziteaza subcategoriile de mai jos pentru a gasi produsele dorite sau apeleaza la un consultant Calor pentru a te ajuta cu sfaturi de specialitate despre Filtre de piscine supraterane. Nu uita ca poti comanda online produse din categoria Filtre de piscine supraterane cautand optiunea "Adauga in cos"
Se afişează 1 - 1 din cele 1 produse conform filtrării

Filtre de piscine supraterane AQUALUX

.

FILTRE PENTRU PISCINE cu NISIP AQUALUX - TIP XEO TOP

AQLXXEOT
  • Debit: 5 m³/h ~ 14 m³/h
  • Diametru: 365 mm ~ 615 mm
Preţ: de la 1.001,3 lei(TVA inclus)

Filtrele au un rol foarte important in buna functionare a piscinelor. Filtrele de piscine sunt eficiente, durabile si garanteaza ca apa este curata in profunzime. Durata de viata a unor filtre de piscine depinde foarte mult de utilizarea piscinelor si de contaminantii din piscine.

 

Filtrele cu nisip constau intr-un rezervor realizat din materiale rezistente si de calitate. In interiorul rezervoarelor este un strat gros de nisip. In timpul operatiunii de filtrare, apa murdara din piscine vine prin conducta de admisie a filtrului, ceea ce dupa la capul de distributie a apei in interiorul rezervorului. In timp ce gravitatea trage apa in jos prin nisip, particulele mici de nisip captureaza orice fel de murdarie si resturi. In partea de jos a rezervorului, apa filtrata curge prin unitatea de pick-up si in afara pe conducta de evacuare. Apa murdara curge in conducta de canalizare.

 

In loc de filtre de piscine de nisip, unele sisteme folosesc filtre cartus. Intr-un filtru cartus, apa murdara trece printr-un filtru facut din panza de poliester sau hartie. Atunci cand doriti sa curatati filtrele de piscine cartus, pur si simplu scoateti filtrul si clatiti-l. Dupa cativa ani de folosire puteti inlocui filtrele.

 

Filtrele de piscine sunt foarte practice si utile, deoarece va ajuta sa pastrati apa din piscine curata. De asemenea, aceste filtre de piscina va ajuta sa aveti o calitate superioara a apei.

 

Caracteristicile filtrelor de piscine:

 

*Mentinerea calitatii apei

*Rezistenta

*Durabilitate

*Intretinere usoara

*Curatare rapida

*Filtrele cu cartus se curata prin simpla scoatere a hartiei sau a panzei de poliester.

*Filtrele de nisip cer inlocuirea la fiecare doi pana la sase ani, insa acest lucru depinde foarte mult de modul de utilizare a piscinei.

*Eficienta sporita

*Functionare la nivel optimCum se curata filtrele de piscine?

 

Curatand in mod frecvent filtrele puteti tine departe orice urma de murdarie din apa. Aceste filtre de piscine au nevoie de o curatare regulata , efectuata in mod corespunzator pentru a putea functiona la parametri optimi. Chiar daca este neplacut sa pierdeti timpul curatand filtrele, aceasta este o activitate care nu poate fi evitata.

 

Atunci cand curatati filtrele, este recomandat sa le spalati de indata ce le-ati desfacut. Daca resturile si impuritatile ramase se usuca vor fi mai greu de curatat si este posibil ca unele dintre ele sa ramana in filtre. Dupa ce ati efectuat curatarea lasati filtrele sa se usuce la soare, deoarece razele soarelui au proprietati benefice. Dupa ce considerati ca aceste filtre s-au uscat luati o perie cu perie si incercati sa eliminati orice urme ramase. Eliminati orice resturi de microorganisme.

Telefon: 021.411.44.44

Nu esti inregistrat ? Fa-ti un cont nou !

LOGIN

Salut

© www.piscine-supraterane.ro 2018 | ANPC


Piscine suprateranePiscine supraterane