Clasificarea piscinelor

Piscinele pot fi de mai multe feluri. O prima clasificare a piscinelor consta in tipul destinatiei, si anume: piscine private si piscine publice. Aceasta este si principala clasificare. Din punctul de vedere al tipului constructiv, piscinele mai pot fi de tip clasic (cu skimmere) si cu luciu de apa (cu jgheab perimetral).

 

Piscinele private sunt cea mai buna modalitate de relaxare pe timpul verii. Oricine isi doreste sa aiba o piscina supraterana in curtea din spatele casei. Piscinele supraterane ovale sau rotunde imitatie din lemn sau piatra imbina utilul cu placutul. Ele dau valoare intregului ansamblu rezidential, sunt veritabile elemente de decor si va ajuta sa va relaxati si sa va bucurati de vara fara sa parcurgeti sute de km.

 

Acestea au adesea dimensiuni mai mici decat cele publice pentru ca sunt destinate uzului de catre un numar mai redus de persoane. Piscinele de acest fel pot fi clasice sau cu luciu de apa si pot fi amplasate atat in curtea din spatele casei cat si in fata. Piscinele private se achizitioneaza pentru intreaga viata, de aceea sunt fabricate numai din materiale de calitate, extrem de rezistente si de durata. Pentru ca durata de viata a piscinelor private sa se mentina sau sa se prelungeasca este necesar sa acordati mare atentie ingrijirii si intretinerii lor.

 

Pentru un aspect mai placut al curtii puteti instala pe langa piscine fantani arteziene, iazuri si lacuri artificiale, podete, statui, cascade, saune, obiecte de mobilier special: fotolii, pavilioane, leagane etc.

 

Pentru mai multa distractie pentru cei mici si cei mari puteti achizitiona si accesorii pentru piscine, scari, fotolii plutitoare, trambuline etc.

 

Picinele publice sunt de dimensiuni mai mari decat cele private. Numarul de persoane care utilizeaza piscinele publice este mult mai mare. Acestea, nu numai ca au dimensiuni diferite, dar au si caracteristici diferite. Piscinele publice sunt construite dupa standarde concrete in ceea ce priveste dimensiunea filtrelor, a modului de tratare a apei, viteza de trecere a apei prin stratul filtrant etc.

 

Piscinele publice trebuie sa fie foarte durabile si rezistente. La aceste doua caracteristici se adauga si aspectul placut.Telefon: 021.411.44.44

Nu esti inregistrat ? Fa-ti un cont nou !

LOGIN

Salut

© www.piscine-supraterane.ro 2018 | ANPC


Piscine suprateranePiscine supraterane